17/12/12

COMER... COMER DE PREMIO


"Os prestixiosos premios Gourmand Beste in the world veñen de galardoar Os cogomelos na cociña e outras cousas, editada por Baía Edicións, na categoría "Best Single Subject Cookbook", sendo a gañadora de España en galego. Tamén foi recoñecida a obra da mesma editorial Sopas frías e quentes, na categoría "Best Translation Cookbook", sendo a gañadora de España en galego.
Asemade, o libro de Ideaspropias Editorial, Inglés profesional para servicios de restauración, foi o gañador dos prestixiosos premios Gourmand World Cookbook en España na categoría de Mellor Libro para Profesionais da Alimentación. O título optará, o próximo 23 de febreiro de 2013 no evento Gourmand Best in the World que se celebrará en París, ao Premio ao Mellor Libro do Mundo.
Os gañadores de cada país compiten contra os gañadores na mesma categoría doutros países polo "Best in the World". Os resultados anunciaranse o sábado 23 de febreiro de 2013 no teatro Le Carrousel du Louvre de Paris. Todos os detalles do evento da Paris Cookbook Fair do 22 ao 24 de febreiro 2013 estarán disponibles na páxina web www.cookbookfair.com."
Así se nos conta na páxina da Asociación Galega de Editores
Sabíamos que a gastronomía era unha das razóns polas que o turismo che achegaba a Galicia, pero fomos un pouco máis alá, son os nosos libros os que tamén resultan coñecidos en todo o mundo. A por eses premios e moitos máis! 







No hay comentarios: